lørdag 7. juli 2012

På fisketur!


Her kommer det en liten oppdatering over hva Centa gjør i sommer. Hun elsker vann og i dag slo hun alle rekorder. Vi var og badet i elva, og sannelig la hun ikke på svøm :) Hun svømte like godt over elva sammen med Kaisa. Jeg hadde selvsagt ikke med meg kamera, men regner med at dette er noe vi vil se mer til i løpet av sommeren!Jeg har jobbet denne uka, så mannen i huset tok med seg minstemann og to hunder på ferietur - nærmere sagt fisketur både til fjells og ved sjøen. Centa og Kaisa har vært i sitt ess, og kost seg skikkelig.Fisk var noe nytt for Centa og hun deltok aktivt i fiske = småfiskene ble slikket rein etter at minstemann stolt hadde fått de på land. Fangst ble hele 25 fisker med stort og smått!
Liten fisk på kroken...
Storfisk på kroken :)

Da de fisket i Fossen fant Centa ut at det var like greit å legge seg i vannet for en liten pust i bakken, så her snakker vi vannglede!
Slapper av i en liten dam ved fossen...


Akrobaten vår!

Etter lange og travle dager ute deler våre to firbeinte både seng og sofa. Centa har fått seg ny seng hjemme i stua, og da de kom hjem var begge to snar til å finne den nye soveplassen.
Kveldskos i Valvika
Fossen var litt skummel...

Vi gleder oss til nye og morsomme opplevelser sammen med våre to firbeinte i løpet av sommeren. Pga. av vond rygg hos mor i huset blir det ingen ferietur i år, men vi satser på hyttetur og tur til ferieparadiset vårt på Salsnes. Kommer helt sikkert flere bilder i løpet av sommeren!Hjem til nysenga :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar