lørdag 2. juni 2012

To firbeinte i vannet


Kaisa har alltid likt seg ute i vannet og bader bestandig når anledningen byr seg. At vår lille Centa skulle bli lik Kaisa hadde vi ikke trodd...


I farta


Det viser seg at hun er like glad i vann som Kaisa, og finnes ikke redd for det våte element! 




Første gang vi opplevde dette var for noen uker siden da vi var ute og gikk tur. Det var tre hunder i følge, og bading foregikk i alle bekker, dammer og vann!! Plutselig hopper Centa ut i en dyp bekk. Matmor blir redd og roper, men hun svømte et par tak før hun hoppet i land på den andre siden av bekken! Da er matmor på tur mot grøfta, for jeg trodde jo aldri at hun kom seg tilbake igjen..., men der tok jeg feil. Hun tok sats, hoppet uti og landet med alle fire bein samtidig i dammen - det kan vel kalles et hundestup! - Det ble en del latter for de tobeinte på turen, og hundene var rene og fine da vi kom hjem :)

Kaisa tar seg en lengre svømmetur...



Etter dette går hun ikke langs stranden på tur til Valvika (vårt ferieparadis :)). Hun trives best i vannet sammen med Kaisa, og ser langt etter henne når hun svømmer utover vannet. For Centa sin del holder det med en liten svømmetur noen meter fra land, mens Kaisa er langdistansesvømmer :)Jeg har ikke klart å fange de øyeblikkene Centa legger på svøm, for kameraet er ikke alltid like tilgjengelig :)




En ting er i hvert fall sikkert: Det er ren underholdning med to firbeinte som elsker vann :) Nå gleder vi oss til ferien og håper på mange flotte soldager i Valvika!



1 kommentar: