torsdag 9. august 2012

Siste feriedager i Valvika




Nå i de siste feriedagene har vi vært i Valvika, og sannelig har vi ikke hatt blå himmel og sol også! Både folk og hunder koste seg. På dagtid var det bare jeg og minstemann + hundene som slappet av, for storebror og mannen i huset jobber.





Bildene er fra våre daglige spaserturer langs stranden. Ellers var det mest avslapping. Vi har kastet hestesko og minstemann har utført mange triks på trampolina med meg som tilskuer!





Centa liker å bære med seg noe når vi er på tur,
og valget faller ofte på ei kogle :)



Neste uke er det slutt på ferie, og det skal bli godt å komme i normalt modus igjen.






Vi holder på å venne Centa på å være litt i hundegården, noe som går meget bra. Mannen i huset har laget et foreløpig krypinn til henne der hun kan være for seg selv, for hullet i huset hennes er så lite at Kaisa ikke kommer inn… Det er verre for Kaisa, for hun har ingen steder å gjemme seg. Centa ligger like godt inne i Kaisas rom som i sitt eget! I løpet av høsten skal det bygges et stort uthus der hundene får en egen isolert del med varmelamper. Centa kommer ikke til å være så mye i hundegården i vinter, for mamma og pappa bor like ved og passer gjerne på vår lille, søte Centa. Men det er veldig greit å ha et skikkelig krypinn for begge to!




I morgen er det siste feriedag, og da er det hus og hjem som skal ryddes og vaskes...




Ønsker alle blogglesere en fortsatt god ferie! Skriv gjerne en kommentar eller to, for det er alltid trivelig :)


1 kommentar: