lørdag 3. mars 2012

Første skuter- og hyttetur!I dag startet Centa dagen med et bein, men beinet måtte hun kjempe om fordi Kaisa hadde spist opp sitt på et blunk, og hun hadde veldig lyst på Centas bein også. Ganske komisk å se på :)
Full fart! 


Sol fra blå himmel førte til at vi tok med oss hundene til hytta.
Herlig med egen skinnpose

 Centa puttet vi i en gammel skinnpose som passer godt til små søte hunder. Vi var spent på hvordan hun reagerte på skuteren, men denne bekymringen kunne vi ha droppet, for Centa la seg til ro og sovnet på sin første skutertur :) Hun lå i fanget mitt på sleden, med en god og varm skinnpose rundt seg.

Shira og Centa

Centa studerer hvordan man skal rulle seg i snøen :)

Centa på skitur sammen med morfar!

På oppdagelsesferd :)

Vel fremme på hytta var det hopp og sprett sammen med Kaisa og Shira. Rart hvor lenge en liten tass kan følge etter de store hundene. Hun sprang og lekte, og trodde hun var en av de store :)

Shira og Kaisa 

Tro om det kanskje faller ned en pølsebit... 
Kaisa tar en pust i bakken!

Men etter en stund var skinnposen god å finne. Da ble det en blund på en time, før hun igjen var klar for nye oppdagelser :)

Kos i solveggen :)
Den som sover synder ikke...
Centa har våknet etter en velfortjent dupp ute i sola.

I dag fikk jeg prøvd meg på en liten skitur på isen. Det kjennes fortsatt godt at ryggen ikke er som den skal, men det var faktisk litt godt å få strekt litt på kroppen :) Snakk om herlige forhold - skare med noen centimeter nysnø!! Herlig, herlig :)

Mamma og minstemann i full fart over isen mot hytta
I morgen ser det også ut til at det blir knallfint vær, og da setter vi kurset mot Valvika - vårt ferieparadis på Salsnes. Der tenker jeg vi får årets første vårfornemmelse, for der er snøen smeltet bort :) Nytt sted og nye muligheter for Centa :)

Fortsatt god helg!


2 kommentarer:

  1. Å så fint dere har hatt det på tur ;)) Å ja de små tibbene tror de er større en de er hehe ;))

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei! Ja vi har hatt to flotte turer i helga. På lørdag var det som du ser en fin fjelltur på hytta til mine foreldre. I dag, søndag, har vi vært på vår hytte. Dvs vi leier et feriehus på åremål. Det ligger ved Salvatnet, 4 mil fra Namsos. Der var det vår! Kommer bilder, men ikke i dag :) Centa er jo super sprek. Det er et stykke å gå, så vi trodde vi måtte bære henne, men nei da - det var full fart i nesten fire timer :)Ble imponert over hennes utholdenhet!

      Slett